Nu utökas samarbetet mellan Lisen Bratt Fredricsons och Peder Fredricsons Grevlundagården och försäkringsbolaget Agria. Under hösten kommer bland annat nya spännande utbildningsfilmer, clinics och aktiviteter att presenteras.

Agria har haft möjlighet att prova på samarbetet med teamet på Grevlundagården under en period, bland annat när det gäller naturbanan, Elmia Scandinavian Horse show och en podd.

– Tillsammans med teamet på Grevlundagården skapar vi nya möjligheter att långsiktigt samarbeta för fler hållbara hästar, säger Mikael Theorén, affärsområdeschef häst och lantbruk på Agria Djurförsäkring.

Agria har under året arbetat intensivt med kunskapsprojektet #stoppahältan och fortsätter under hösten arbetet för färre hältor, bland annat inom ramen för det nya samarbetet.

– Vi vet att många hältor går att undvika med rätt ridning och hästhantering. På Grevlundagården finns mycket kunskap och duktiga personer som är fina förebilder i hästvärlden. Tillsammans kan vi sprida goda exempel som kommer hästarnas hälsa till nytta, säger Agnes Fabricius, vd i Agria Djurförsäkring.

För teamet på Grevlundagården är just sökandet efter ny kunskap en självklarhet som finns med i det dagliga arbetet.

– Det känns naturligt att samarbeta med någon som står för samma sak som vi. Med vår samlade erfarenhet i bagaget kan vi förmedla kvalitativ kunskap och lära oss av varandra, säger Lisen Bratt Fredricson.

Teamet på Grevlunda består av främst av Lisen Bratt Fredricson, Peder Fredricson, Stephanie Holmen, Jenny Talinsson samt övriga beridare och hästskötare.

 

Fotograf: Caisa Rasmussen

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *