Don Auriello kommer inte till start i Falsterbo

Tinne Vilhelmsson Silfvén och Don Auriello kommer inte till start under Falsterbo Horse Show.

– Tyvärr kan han inte starta, vi vet inte riktigt vad som är fel, vi åker till veterinären för kontroll, säger Tinne Vilhelmsson Silfvén.

Ekipaget var anmält till CDI 3* Grand Prix.

 

Hästhoppning: Svensk dubbel i toppen!

Vilken start på fredagen den 13:e! Ingen otur för Sverige inte när vi knep åt oss de första två pallplatserna i Stiftelsen Falsterbo Horse Show Prize. På första plats hittar vi Douglas Lindelöw på Citti 3. På andraplats kom Stephanie Holmén på Clarence, följt av spanjoren Eduardo Alvarez Aznar på Mogambo.

Adelinde Cornelissen vinnare i dagens CDI3* GP – Grand Prix

Publikfavorit och långresenär blev vinnare i dagens CDI3* GP – Grand Prix (GP). Adelinde Cornelissen red i hop hela 70,391 % och blev förstapristagaren i klassen. Efter ritten kommenterar hon sin vinst och berättar att det var ett tag sedan hon var i Sverige och tävlade och att hon är glad över att vara tillbaka. Grattis och välkommen säger vi!

 

Stephanie Holmén vinnare på 5-åriga hästen Center

Folksam Open för 5-åriga hästar avgjordes nyligen på Falsterbobanan. I toppen hamnade Stephanie Holmén med hästen Center.

 

Carl Hedin efter vinsten; ”Småstjärnan ska ut på bete nu.”

Carl Hedin ska belöna sin 4-åring genom att släppa honom direkt på bete efter vinsten i dag i Folksam Open 4-åringar. Han beskriver sin häst som gigantisk och som otroligt snäll. Carl berättar också att hans häst verkar trivas på Falsterbo, han äter som normalt, sover gott och dricker i sin box. Prestationen som ekipaget tillsammans stod för i dag resulterade i en vinst som domaren Kyra Kyrklund var mycket belåten över.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *